- kies een school -
 
 
 
 
 
 
 
 

Derde klassen naar bioscoop Kriterion

21 Mar 2014

Amsterdam, 4maart 2014

 

Betreft :Movies that matter festival

 

Beste leerling,

 

Vrijdag 21maart ga je in het kader van het Young Amnesty Film Days, de film Welcome bezoeken. Tijdens de mentorles word je voorbereid op deze film.

Welcome

Bilal, een Koerdische jongen van 17, heeft een lange tocht afgelegd door het Midden Oosten en Europa om bij zijn vriendin in Engeland te zijn. Zijn reis komt tot een abrupt einde wanneer hij aankomt in Calais, bij de Franse kant van het kanaal. Hij besluit het kanaal over te zwemmen en gaat naar het plaatselijke zwembad om te trainen.Hier ontmoet hij de zweminstructeur Simon, waarmee hij een sterke band opbouwt.

De film begint om 9.15 uur in bioscoop Kriterion. Om 9.00 uur dien je daar aanwezig te zijn.De lessen worden om 12.30  uur hervat.  

Routebeschrijving

Kriterion, te Roetersstraat 170 in Amsterdam, is bereikbaar met trams 7 en 10 of de Metro. Stap uit op halte Weesperplein. Je bent nu in de Sarphatistraat. Loop verder de Sarphatistraat in, met achter je het kruispunt met de Weesperstraat. Ga de eerste straat linksaf. Je bent nu in de Roetersstraat. Passeer de eerste kruisstraat; een stukje verderop links vind je Kriterion.

Met vriendelijke groet,

R. Jacometti( cultuurcoördinator)

M. Lensink (afdelingsleider middenbouw)